Składniki:
Przygotowanie:
Myjemy warzywa i trzemy wszystko tak drobno, jak to możliwe. Możemy również dodać starte jabłko. Na koniec zalewamy mieszanką soku z cytryny i chrzanu – możemy dopasować dressing do smaku. Jadłam go przez kilka dni zamiast klasycznych dodatków, a ponieważ mi smakowało. jadłam też do obiadu z razowym pieczywem.
To naprawdę zadziałało na mnie i po około 3 tygodniach (nie jadłem tego codziennie) spadły mi 4 kg i jeszcze nie wróciły. Jeśli chcesz schudnąć trochę więcej, a zwłaszcza szybko oczyścić jelita, wypróbuj również ten napój:
W garnku podgrzej wodę, dodaj ½ łyżeczki soli himalajskiej i dobrze wymieszaj. Następnie dodaj 1 łyżeczkę soku baryłkowego, 2 łyżki soku z cytryny i ½ soku jabłkowego. Wymieszaj i wypij natychmiast. Działa naprawdę szybko oczyszczająco.
Comments