Te sałatki można jeść nawet po północy, a i tak się schudnie.

Potrzebne będą:

  • 1/4 główki kapusty
  • Burak ćwikłowy – 550g
  • 400g marchewki
  • Opcjonalnie: 1 jabłko
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 2 łyżki tartego chrzanu

Sposób przygotowania:

Zetrzyj warzywa na tarce o drobnych oczkach. Można również dodać starte jabłko. Następnie dodać chrzan i sok z cytryny. To zadziałało! W ciągu trzech tygodni straciłam 4 kilogramy. Możesz przygotować ten napój także wtedy, gdy chcesz schudnąć więcej i szybko oczyścić jelita. Podgrzej 1/2 łyżeczki soli himalajskiej w rondelku.

Dodaj 2 łyżki stołowe soku z cytryny i 1/2 szklanki soku jabłkowego. Dobrze wymieszaj i natychmiast podawaj. Ten napój najlepiej spożywać w domu, ponieważ ma szybkie działanie oczyszczające.

Czytaj dalej

Comments

Loading...